On DMR-Electronics, we use cookies to enhance your shopping experience. If you continue to browse you accept our cookies close
New

Philips LCD-monitor 243V5QSBA/00

243V5QSBA/00

New

Philips LCD-monitor 243V5QSBA/00

More details

This product is no longer in stock


✓ Good price ✓ Safe to Pay
✓ Free shipping to NL ✓ Money back guarantee
✓ Volume discount ✓ Bonus system
✓ Large assortment ✓ QShops certification

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 loyalty points that can be converted into a voucher of EUR 1,00.


EUR 114,99 tax incl.

Add to wishlist

Volume discounts

Quantity Price You Save
5 EUR 110,39 Up to EUR 23,00
10 EUR 104,64 Up to EUR 103,49

More info

Geniet van levendig beeld op dit Philips-beeldscherm. Essentiële functies, zoals SmartContrast voor rijke en heldere beelden, maken dit een goede keuze!

MVA-schermtechnologie
De Philips MVA LED-monitor gebruikt de Advanced Multi-Domain Vertical Alignmenttechnologie waardoor u zeer hoge contrastverhoudingen krijgt voor extra levendige en heldere beelden. De monitor verwerkt standaardkantoortoepassingen zonder problemen, maar hij is vooral geschikt voor foto's, surfen op internet, films, games en veeleisende grafische toepassingen. Dankzij de geoptimaliseerde pixelbeheertechnologie ontstaat er een extra brede kijkhoek van 178/178 graden, zodat u geniet van scherpe beelden.

16:9 Full HD-scherm
Beeldkwaliteit is belangrijk. Normale schermen leveren kwaliteit, maar u verwacht meer. Dit display beschikt over een geavanceerde Full HD-resolutie van 1920 x 1080. Full HD zorgt voor scherpe details met hoge helderheid, ongelofelijk contrast en realistische kleuren dus verwacht levensechte beelden.

SmartContrast
SmartContrast is een Philips-technologie die het weergegeven beeld analyseert. Kleuren worden automatisch bijgesteld en de intensiteit van de achtergrondverlichting wordt aangepast voor een dynamische verbetering van het contrast bij digitale afbeeldingen, video's of games met donkere kleurtinten. In de modus Economisch worden het contrast en de achtergrondverlichting optimaal ingesteld voor alledaagse kantoortoepassingen en een laag energieverbruik.

Kwikvrij
Philips-monitoren met LED-achtergrondverlichting bevatten geen kwik, een van de meest giftige stoffen in de natuur voor zowel mens als dier. Hierdoor is de monitor de hele levensduur lang milieuvriendelijk, van de productie tot en met de verwijdering.

Reviews

Write a review

Philips LCD-monitor 243V5QSBA/00

Philips LCD-monitor 243V5QSBA/00

Philips LCD-monitor 243V5QSBA/00
Write a review

14 other products in the same category: